Thermoline

Tuba në polietilen të ndërlidhur me dhe pa barrierë oksigjeni.

Thermoline është një sistem për furnizimin me ujë dhe sistemet e ngrohjes dhe ftohjes në dysheme të përbërë nga tuba me densitet të lartë të ndërlidhur.
Ky produkt është jashtëzakonisht i lehtë në peshë dhe është i lehtë për të punuar me; ajo mund të furnizohet me dhe pa pengesë oksigjeni.

Karakteristikat e përsosmërisë

Lëhtësi në punim

Jashtëzakonisht shume e lehtë për të punuar me të.

I pershtatshem per ngrohje dhe ftohje

Zgjidhje e shkëlqyeshme për sistemet e ngrohjes dhe ftohjes.

Barriera oksigjenit

Barriera e oksigjenit në shtresën e jashtme të tubit.

Materiale jo toksike

Sistemi përbëhet nga materiale që janë krejtësisht jo toksike dhe certifikohen për transportin e lëngjeve dhe ujit të pijshëm.

Temperaturat Ekstreme

Rezistenca ndaj temperaturave deri në 95 ° C me majat e 100 ° C.

Gamë të gjerë diametrash

Gamë të gjerë diametrash nga 14 mm në 20 mm.

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube