Pexal Twist

Aksesore lidhes prej bronzi

Pexal® Twist është sistemi klasik vidhos i bërë nga bronzi i përshtatshëm për tubat multilayer Pexal®Mixal® dhe Thermoline.

Pexal® Twist kombinon standardin e lartë të besueshmërisë me një teknikë jashtëzakonisht të thjeshtë instalimi.

Pexal ® Twist, avantazhet e një sistemi tradicional

Lehtësia e instalimit

Lehtësi ekstreme e instalimit pa nevojën për mjete të posaçme.

Ideale për transportin e ujit të pijshëm

Certifikatë për transportin e ujit të pijshëm.

Montues i levizsshem

Rang i gjere i diametrit

Gama e diametrave nga 14 në 32 mm.

I lëvizshëm dhe i ripërdorshëm

Të gjitha pajisjet janë të lëvizshme dhe të ripërdorshme.

Shtrengimi

Cilësi e certifikuar

Gama është certifikuar nga certifikatat më të rrepta të certifikimit.