Pexal Easy

Pajisje të plota të lyer në polimer tekno.

Pexal Easy® është një sistem i avancuar i pajisjes në teknologji polimer (PPSU) për sistemet e furnizimit me ujë, ngrohje, ftohje dhe ftohje, si dhe zgjidhja ideale për sistemet e ajrit të kompresuar dhe instalimet industriale në përgjithësi.

Përdoret me tubin Pexal® dhe garanton një rritje prej 30% në lende, krahasuar me kompresimin normal ose pajisje për shtyp. Pajisje mund të ri-përdoren dhe kohët e instalimit reduktohen në minimum.

Pexal Easy®, dhe pikët e saj të fuqishme

Kalimi total

Humbjet e reduktuara të ngarkesës për shkak të kalimit total.

Rezistenca ndaj korrozionit

Mungesa totale e fenomeneve të oksidimit dhe korrozionit. Karakteristika të jashtëzakonshme mekanike.

Shpejtësia e shkrehësit

Shpejtësi e madhe dhe lehtësi ekstreme e instalimit.

Ideale për transportin e ujit të pijshëm

Certifikatë për transportin e ujit të pijshëm.

Rezistenca kimike

Rezistenca kimike ndaj substancave kryesore të tretura në ujë.

Gamë të gjerë diametrash

Gamë të gjerë diametrash nga 14 mm në 75 mm.

I lëvizshëm dhe i ripërdorshëm

Të gjitha pajisjet janë të lëvizshme dhe të ripërdorshme.

Ideale për trajtime kundër legionelës

Rezistencë e shkëlqyer ndaj trajtimeve kundër legionelës.

Kalimi i Pergjithshem i Rrjedhjes

Procesi i pjekjes së tubit përfshin përdorimin e një pajisjeje speciale që vepron brenda tubit, duke rritur diametrin e saj.

Kjo përpunim mund të kryhet vetëm në tubat Pexal® të prodhimit të Valsir si vetëm një marrëdhënie e veçantë midis trashësisë së materialeve që përbëjnë tubin me disa shtresa ( polietileni i tërthortë, ngjitës dhe alumini )

dhe një nivel i lartë i cilësisë lejon zgjerimin nga brenda pa kompromentuar karakteristikat mekanike dhe fizike të tubit.

Falë procesit të lëkurës me sistemin Pexal Easy®, ajo siguron kalimin total të rrjedhës dhe një reduktim të rëndësishëm në humbjet e ngarkesës.

Menyra e lidhjes se tubes e bën të pamundur që tubi të dalë nga montimi

Pexal Easy® është një sistem i avancuar që përfshin përdorimin e pajisjeve të bëra plotësisht nga polimeri teknik që, në sajë të llojit të lidhjes të bërë, e bën të pamundur që tubi të dalë nga montimi.

Ndryshe nga sistemet e tjera, me Pexal Easy® nuk ka zvogëlim të forcës së shkaktuar nga futja e duhur, që do të thotë se humbja e presionit është reduktuar ndjeshëm, me një mesatare prej 30%.

Polifenilsulfoni

Polifenilsulfoni (PPSU) është një teknopolimer që siguron performancë të jashtëzakonshme mekanike, që përdoret kryesisht në aplikimet e automobilave, në hapësirën ajrore dhe në industrinë mjekësore dhe e cila në vitet e fundit është përdorur gjerësisht në industrinë hidraulike.

Ky material qëndron në rezistencën e tij të shkëlqyer mekanike edhe në temperaturat e larta dhe rezistencën ndaj përbërjeve kimike kryesore. Karakteristikat mekanike të tilla si forca elastike, moduli i elasticitetit dhe rezistenca e plakjes tejkalojnë ato të polimereve normale.

IDEAL PËR APLIKIMET NË MJEDISET DETARE

Falë vetive të jashtëzakonshme fizike, kimike dhe mekanike të instalimeve të Pexal Easy® mund të bëhen në kontakt të drejtpërdrejtë me ujin e detit pa kompromentuar performancën në asnjë mënyrë.

Pexal Easy® është zgjidhja ideale për instalimet në prani të përqëndrimeve të forta kripore, duke e vendosur atë në mesin e sistemeve më të përdorura gjerësisht në industrinë detare.

VEGLA

Besueshmëria, qëndrueshmëria dhe cilësia janë karakteristikat që dallojnë gamën e mjeteve Valsir të përdorura në instalimin e sistemeve Pexal® dhe Mixal®; këto produkte janë projektuar për sugjerimet e plumbers tonë më të besuar dhe të bëra me materiale vetëm me cilësi të lartë.

Makinerite e shtypjes deri në diametër 90 mm, makina për çiftëzim deri në diametër 75 mm, prerës të tubave, zgjeruesit me shumë diametra, sistemet për kthimin manual dhe mekanik janë vetëm disa nga mjetet që përbëjnë dhe plotësojnë linjat e ndryshme të prodhimit.

Cilësi e certifikuar

Gama është certifikuar nga certifikatat më të rrepta të certifikimit.

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube