Pexal Brass

Aksesore lidhes prej bronzi

Pexal® Brass është një seri pajisjesh lidhese me një trup aliazh prej bronzi dhe mëngë çeliku inox që janë të përshtatshme për një mori aplikimesh, nga sistemet e furnizimit me ujë të nxehtë dhe të ftohtë në sistemet e ngrohjes dhe impiantet industriale.

Ato mund të përdoren si me tuba Pexal®, Mixal® dhe Thremoline®.

Pexal ® Brass, dhe pikët e saj të fuqishme

Përshtatshmëri

Pershtatshmëria me një gamë të gjerë profilesh të ngutshme (H, TH, U, C, VAL).

Ideale për transportin e ujit të pijshëm

Certifikatë për transportin e ujit të pijshëm.

Game e gjere

Gamë të gjerë të llojeve dhe aksesorëve të përshtatshëm. Gama e diametrave nga 14 në 90 mm.

Detektimi i Rrjedhjes

Zbulimi i rrjedhjeve gjatë testimit të sistemit në rast të shtypjes jo të plotë.

I lëvizshëm dhe i ripërdorshëm

Të gjitha pajisjet janë të lëvizshme dhe të ripërdorshme.

Instalim i lehtë dhe i shpejtë.

Pajisjet e shtypit Pexal® Brass janë projektuar për të lehtësuar më tej operacionet e instalimit, duke reduktuar ndjeshëm kohën e montimit.

Duke përdorur një makinë portative të ngutshme e pajisur me një fut të përshtatshëm, tubi në formë rreth futjes së përshtatëshme.

Bashkimi, madje edhe në prani të luhatjeve të temperaturës, është krejtësisht i papërshkueshëm nga uji dhe nuk mund të lirohet në sajë të mëngës së çelikte inox që mbulon pjesën e tubit në kontakt me insert.

Integriteti fizik dhe kimik i bashkimit është i garantuar nga një unazë plastike që insulon shtresën prej alumini të tubit multilayer nga aliazh prej bronzi të trupit të përshtatshëm.

Multipress

Shtyllat e shtypit Valsir, si në bronz dhe në teknopolimer, quhen “multipress” pasi ato mund të përdoren me profilet e ndryshme të shtypura që përdoren gjerësisht në treg.

Ky është një avantazh i rëndësishëm: hidrauliku mund të përdorë revolucionarët Pexal® Brass dhe Bravopress® shumëfunksionale të prodhuara nga Valsir, pavarësisht nga lloji i mjetit që ata posedojnë.

NJOFTIM RRJEDHJE

Njoftimi i rrjedhjes gjatë provës së instalimit (rrjedhjet e papërmbajtura) në rast të shtypjes së mospërmbushjes.

KOMPATIBILITET ME TJERA SISTEMI

Pexal® Brass siguron kompletimin e plotë me sistemet e tubacionit.

PEXAL

Pexal® është sistemi i përbërë nga tubi me shumë shtresa të bëra prej polietileni të ndërlidhur dhe alumini me kokë ngjitëse për përçueshmëri të ujit në përputhje me të gjitha linjat e montimit të Valsir.

Pajisje

Besueshmëria, qëndrueshmëria dhe cilësia janë karakteristikat që dallojnë gamën e mjeteve Valsir të përdorura në instalimin e sistemeve Pexal® dhe Mixal®; këto produkte janë projektuar për sugjerimet e hidraulikeve tonë më të besuar dhe të bëra me materiale vetëm me cilësi të lartë.

Makinerite shtypese deri në diametër 90 mm, makina për çiftëzim deri në diametër 75 mm, prerës të tubave, zgjeruesit me shumë diametra, sistemet për kthimin manual dhe mekanik janë vetëm disa nga mjetet që përbëjnë dhe plotësojnë linjat e ndryshme të prodhimit.

Cilësi e certifikuar

Gama është certifikuar nga certifikatat më të rrepta të certifikimit.

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube