Bravo Press

Pajisje në teknologji polimer.

Bravopress® është një sistem i lidhjeve të shtypura të bëra nga teknopolimer (PPSU), një material plastik i karakterizuar nga një rezistencë e jashtëzakonshme mekanike dhe korrozioni.

Bravopress® mund të përdoret me tuba me disa shtresa Pexal® dhe Mixal® dhe mund të përdoret për ndërtimin e sistemit te furnizimit te ujit, ngrohjes dhe ftohjes dhe sistemet industriale.

Avantazhet e BravoPress

Rezistenca ndaj korrozionit

Mungesa totale e fenomeneve të oksidimit dhe korrozionit. Karakteristika të jashtëzakonshme mekanike.

Ideale për transportin e ujit të pijshëm

Certifikatë për transportin e ujit të pijshëm.

Detektimi i Rrjedhjes

Zbulimi i rrjedhjeve gjatë testimit të sistemit në rast të shtypjes jo të plotë.

Rezistenca kimike

Rezistenca kimike ndaj substancave kryesore të tretura në ujë.

Gamë të gjerë diametrash

Gamë të gjerë diametrash nga 14 mm në 75 mm.

Ideale për trajtime kundër legionelës

Rezistencë e shkëlqyer ndaj trajtimeve kundër legionelës.

Instalim i lehtë dhe i shpejtë.

Pajisjet e shtypit Pexal® Brass janë projektuar për të lehtësuar më tej operacionet e instalimit, duke reduktuar ndjeshëm kohën e montimit.

Duke përdorur një makinë portative të ngutshme e pajisur me një fut të përshtatshëm, tubi në formë rreth futjes së përshtatëshme.

Bashkimi, madje edhe në prani të luhatjeve të temperaturës, është krejtësisht i papërshkueshëm nga uji dhe nuk mund të lirohet në sajë të mëngës së çelikte inox që mbulon pjesën e tubit në kontakt me insert.

Integriteti fizik dhe kimik i bashkimit është i garantuar nga një unazë plastike që insulon shtresën prej alumini të tubit multilayer nga aliazh prej bronzi të trupit të përshtatshëm.

Multipress

Pajisjet e shtypit Valsir, të dyja në bronz dhe në teknopolimer, quhen “multipress” pasi ato mund të përdoren me profilet e ndryshme që përdoren më gjerësisht në treg.

Ky është një avantazh i rëndësishëm: hidrauliku mund të përdorë revolucionarët Pexal® Brass dhe Bravopress® shumëfunksionale të prodhuara nga Valsir, pavarësisht nga lloji i mjetit që ata posedojnë.

PRESSING PROFILE B

PRESSING PROFILE F

PRESSING PROFILE H

PRESSING PROFILE TH