Sistemet e Furnizimit të Ujit

Home » Produkte » Sistemet e Furnizimit të Ujit

SISTEMET E FURNIZIMIT TË UJIT

Zgjidhjet me te avancuara per sistemet e furnizimit të ujit

Një gamë e plotë tubash dhe pajisje për ndërtimin e ujësjellësit, sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes së temperaturës së lartë dhe të ulët, ajrit të kompresuar dhe sistemeve industriale.

Fleksibilitet, shpejtësi të lartë dhe lehtësi ekstreme të instalimit.

PEXAL

Sistemi shumështresor i përsosmërisë.

MIXAL

Sistemi shumështresor me fleksibilitet shume te larte

THERMOLINE

Tuba të ndërlidhura në politilen me dhe pa pengese oksigjeni.

PEXAL EASY

Pajisje të lyer në polimer tekno.

PEXAL BRASS

Aksesore ne bronz.

BRAVEPRESS

Pajisje në polimer tekno.

PEXAL TWIST

Aksesore të kompresionit në bronz.

PEXAL CONNEX-T

Shtylla derivimi për sistemet me disa shtresa