Triplus

Evolucioni i sistemeve të shkarkimit të papërshkueshme nga zjarri.

Tubat Triplus® në të vërtetë përbëhen nga tre shtresa të materialit, të cilat, kur bashkohen, krijojnë një sistem me karakteristika shumë të mira mekanike, madje edhe në temperatura të ulëta dhe një performancë të shkëlqyer të zhurmës.

Triplus® është një sistem i shtytjes që përfshin tuba, pajisje dhe aksione të trefishtë të shtresuar, të industrializuara, të prodhuara dhe të patentuara nga Valsir, që garanton nivelet e emetimeve të ulëta të zhurmave të sistemeve të mbeturinave të kërkuara nga rregulloret, ligjet dhe standardet në fuqi.

Karakteristikat e përsosmërisë

Shtresa e ndërmjetme është krijuar me një përzierje të patentuar me bazë polipropileni (PP) me mbushës mineralesh (MF) të tilla si për të siguruar që sistemi Triplus® me karakteristika të shkëlqyera mekanike në të ulët (rezistencë ndaj ndikimit në temperatura të ulëta deri -25 ° C) temperatura (shkarkimi i vazhdueshëm me temperatura deri në 95 ° C).

Sistemi i mbeturinave Triplus® mund të transportojë ujërat e zeza me vlera PH ndërmjet 2 dhe 12, ajo ka një rezistencë të lartë ndaj komponimeve kimike më të zakonshme dhe karakterizohet nga një sipërfaqe jashtëzakonisht e qetë e brendshme që pengon ndërtimin e depozitave të brendshme brenda rrjetit të shkarkimit.

Shpejtësia dhe lehtësia ekstreme e instalimit

Lidhja e tubave, nuk kërkon përdorimin e ngjitësve ose tretësve të dëmshëm.

Temperaturat ekstreme të ashpra

Rezistencë e lartë ndaj ndikimit në temperatura jashtëzakonisht të ashpra (deri në -25 ° C).

Performanca e shkëlqyer kundra zhurmës

Matur në laboratorët Fraunhofer në Shtutgart, në përputhje me standardin evropian EN 14366 të barabartë me 12 dB (A) me një normë rrjedhjeje prej 2 l / s (certifikatën P-BA 227/2006).

Rezistenca mekanike.

Tubat përbëhen nga tre shtresa të materialeve të bashkuara për të garantuar rezistencë të lartë mekanike.

Rezistenca kimike

Rezistencë e lartë kimike ndaj substancave të tretura në ujërat e ndotura civile dhe industriale.

nga DN 32 në DN 160

Gamë e gjerë diametrash nga DN 32 në DN 160 mm.

QENDRUESHMERIA

Produkti, riciklimi i tij dhe proceset e prodhimit të përdorur bazohen në parimet e Ndërtimit të Gjelbër, në respektimin e mjedisit dhe ruajtjen e burimeve.

Një gamë jashtëzakonisht e gjerë

Gama është e përbërë nga gjatësia e tubave midis 150 mm dhe 3 m dhe karakterizohet nga një zgjedhje e gjerë e pajisje dhe aksesorëve që lejon ndërtimin e konfigurimeve më të ndryshme të sistemit.

Diametra më të vogla të tilla si 32, 40 dhe 50 mm përdoren për lidhjet e tubave të degëve në çdo kat, ndërsa diametrat më të mëdhenj si 250 mm përdoren për manifoldet e mbeturinave.

Performancë e rëndësishme akustike

Kur një sistem i mbeturinave është në përdorim, brenda tubacioneve gjenerohen zhurma duke shkaktuar lëkundje nga rënia e lëngjeve të shkarkuara.

Pjesa më e madhe e zhurmës gjenerohet brenda tubit, por vibrimet që gjenerohen transmetohen nga muret e tubit në zonën përreth dhe në sistemet e bracketing dhe rrjedhimisht në strukturën e ndërtesës.

Valsir Multibranch

Aperto ka zhvilluar një produkt të ri në gjendje të përmirësojë ndjeshëm sistemet e mbeturinave:

  • Liria maksimale për të instaluar diametrat e nevojshëm pa përdorimin e reducers (Ø 32, Ø 40, Ø 50, Ø 56).
  • Çdo instalim është i lidhur me grumbullimin e mbeturinave me lidhjen e vet që garanton norma të përmirësuar të rrjedhjes edhe kur ndeshjet përdoren bashkëkohësisht.
  • Thjeshtimi dhe bashkimi i pajisjeve.
  • Bërë nga materiali Triplus me performancë të jashtëzakonshme akustike në përputhje me standardet e sistemit të mbeturinave.
  • Më pak rrezik nga bllokimet.
  • Mirëmbajtje më e lehtë.

T-TRAP: trendi me i ri nga bota.

Falë përvojës së fituar në mbarë botën, Aperto ka zhvilluar T-TRAP: një gropë e bllokuar që lejon instalimin e sistemeve të shkarkimit në tavanin e varur të dhomës më poshtë. Ky produkt siguron akses më të madh në sistemin e mbeturinave dhe modifikime më të shpejta në rast të rinovimeve.

T-TRAP ka karakteristikat më të mira të produktit në treg:

  • 75 mm vulë hidraulike.
  • Fluksi prej 0.67 l / s.
  • Bërë me material Triplus që garanton performancë të jashtëzakonshme akustike.

Zgjidhje per te gjitha kerkesat

Aperto është e vetmja kompani që mund të furnizojë një sistem të trefishtë të mbetjeve me një “degë të ventilimit Triplus®”. Kjo është zgjidhja ideale në ndërtesa të larta me një faktor të njëkohshëm të përdorimit të pajisjeve sanitare.

I shpejtë dhe i lehtë për tu instaluar

Triplus® siguron instalime praktike dhe të shpejta pa përdorimin e ngjitësve, pajisjeve elektrike ose veglave të veçanta, në sajë të sistemit të bashkimit me shtytëse

Sistemet Aperto PP jane te instaluar në këto vende

MEDIA-TIC

Barcellona (Spain)

AL RAHA BEACH DEVELOPMENT

Abu Dhabi (United Arab Emirates)

MARINA HOTEL CIRCUITO F1

Abu Dhabi (United Arab Emirates)

RBA

Barcellona (Spain)

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube