Silere

Teknologjia me e mire e sistemeve të shkarkimit kundër zhurmës.

Silere® është një sistem shtytës i përbërë nga tuba, pajisje dhe aksesorë, të industrializuara, të prodhuara dhe të patentuara nga Aperto, që janë në gjendje të garantojnë nivelin më të ulët të zhurmës në treg sot

Tuba dhe pajisje prodhohen me një përzierje të mbushësve të polipropilenit dhe mineraleve që garanton rezistencë të lartë mekanike, performancë të shkëlqyer akustike dhe rezistencë të lartë ndaj agjentëve.

Një perfomancë pa kompromis

Silere® tuba dhe pajisje janë bërë nga një përzierje e patentuar me bazë polipropileni (PP) dhe ngarkesa minerale (MF) që ofrojnë karakteristika të larta mekanike dhe në nivel të ulët (rezistencë ndaj ndikimit në -20 ° C) dhe temperatura të larta (në një temperaturë të vazhdueshme operative i lartë si 95 ° C).

Sistemi i mbeturinave Silere® mund të transportojë ujerat e shkarkimit me vlera PH ndërmjet 2 dhe 12, ka një rezistencë të lartë ndaj agjentëve kimikë më të zakonshëm dhe karakterizohet nga një sipërfaqe jashtëzakonisht e lëmuar, të tilla si parandalimi i akumulimit të depozitave brenda gypave të mbeturinave.

Shpejtësia dhe lehtësia ekstreme e instalimit

Lidhja e tubave, nuk kërkon përdorimin e ngjitësve ose tretësve të dëmshëm.

Temperaturat ekstreme të ashpra

Rezistencë e lartë ndaj ndikimit në temperatura jashtëzakonisht të ashpra (deri në -25 ° C).

Performanca e shkëlqyer kundra zhurmës

Matur në laboratorin e Shtutgartit në përputhje me EN 14366, i barabartë me 6 dB (A) me një normë rrjedhjeje prej 2 l / s (certifikatën P-BA 223/2006).

Rezistenca mekanike.

Tubat përbëhen nga tre shtresa të materialeve të bashkuara për të garantuar rezistencë të lartë mekanike.

Rezistenca kimike

Rezistencë e lartë kimike ndaj substancave të tretura në ujërat e ndotura civile dhe industriale.

nga DN 32 në DN 160

Gamë e gjerë diametrash nga DN 32 në DN 160 mm.

QENDRUESHMERIA

Produkti, riciklimi i tij dhe proceset e prodhimit të përdorur bazohen në parimet e Ndërtimit të Gjelbër, në respektimin e mjedisit dhe ruajtjen e burimeve.

 Një gamë jashtëzakonisht e gjerë

Gama është e përbërë nga gjatësia e tubave në mes 150 mm dhe 3 m dhe karakterizohet nga një zgjedhje e gjerë e pajisje dhe pajisje që lejojnë konfigurimin më të ndryshëm të sistemit.

Nga diametra 58 mm dhe 78 mm për krijimin e degëve për çdo kat, në diametër 135 dhe 160 mm për manifoldet e mbeturinave

Super performancë akustike

Kur një sistem i shkarkimit është në përdorim, brenda tubacioneve gjenerohen zhurma duke shkaktuar lëkundje nga rënia e lëngjeve të shkarkuara.

Pjesa më e madhe e zhurmës gjenerohet brenda tubit, por vibrimet që gjenerohen transmetohen nga muret e tubit në zonën përreth dhe në sistemet e bracketing dhe rrjedhimisht në strukturën e ndërtesës.

Zgjidhje per te gjitha kerkesat

Aperto është e vetmja kompani që mund të furnizojë një sistem të trefishtë të mbetjeve me një “degë të ventilimit Silere®”. Kjo është zgjidhja ideale në ndërtesa të larta me një faktor të njëkohshëm të përdorimit të pajisjeve sanitare.

I shpejtë dhe i lehtë për tu instaluar

Silere® siguron instalime praktike dhe të shpejta pa përdorimin e ngjitësve, pajisjeve elektrike ose veglave të veçanta, në sajë të sistemit të bashkimit me shtytëse

Sistemet Aperto Silere jane te instaluar në këto vende

GRAND HOTEL

Genova (Italy)

CAPITAL GATE

Abu Dhabi (United Arab Emirates)

DOLMABAHCE PALACE

Istanbul (Turkey)

REYNO DE NAVARRA ARENA

Pamplona (Spain)

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube