PP3

Teknologjia e re kundra zhurmës për sistemet PP3.

Aperto PP3® është nje sistem shkarkimi i përbërë nga tuba, pajisje dhe pajisje për prodhimin e sistemeve të kullimit.

Aperto PP3® është një sistem jashtëzakonisht i lehtë dhe, falë copëzimit hidraulik të nënshkrimit, është zgjidhja më e thjeshtë për prodhimin e sistemeve të kullimit.

Aperto PP3® prodhohet në përputhje me EN 1451 dhe mund të përdoret për sistemet e shkarkimit të temperaturës së ulët dhe të lartë, sistemet e ventilimit të kullimit dhe të shiut në ndërtesat civile dhe industriale, spitalet dhe hotelet .

Gama e gjerë e tubave, pajisje dhe aksesorë mundëson realizimin e gjithë rrjetit të kullimit, degëve të instalimeve sanitare, kolonave, shpërndarësit të shkarkimeve.

Lehtësi, thjeshtësi dhe besueshmëri

Sipërfaqja e brendshme e butë dhe ngjyrosja e bardhë

për të thjeshtuar çdo situate.

Rezistenca ndaj korrozionit

Rezistenca ndaj korrozionit dhe abrazionit.

Temperatura e rezistencës së lartë të ndikimit nën 0 ° C

Rezistencë e lartë ndaj ndikimit në temperatura jashtëzakonisht të ashpra nën 0 ° C.

Rezistenca kimike

Rezistencë e lartë kimike ndaj substancave të tretura në ujërat e ndotura civile dhe industriale.

nga DN 32 në DN 160

Gamë e gjerë diametrash nga DN 32 në DN 160 mm.

i Përshtatshëm

Gamë e gjerë të pajisjeve të kalimit për kyçje në sisteme të tjera të shkarkimit të tilla si gize, PE, PVC.

QENDRUESHMERIA

Produkti, riciklimi i tij dhe proceset e prodhimit të përdorur bazohen në parimet e Ndërtimit të Gjelbër, në respektimin e mjedisit dhe ruajtjen e burimeve.

Një sistem i përkryer për cdo kerkese

Gama është e përbërë nga gjatësia e tubave nga 150 mm deri në 3000 mm me një fole, dy bazamente ose tuba të lëmuar pa baze.

Nga diametra më të vogla, të tilla si 32, 40 dhe 50 mm, për planifikimin e dërrasave, arrihet diametri 160 mm për tubat e shkarkimit.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Aperto PP siguron një instalim praktik dhe të shpejtë pa përdorimin e ngjitësve ose veglave të veçanta në sajë të sistemit të bashkimit me priza të përshtatshme.

Forma e veçantë e ngjithes dhe e strehimit të bashkëngjitjes së shtytjes i garantojnë ngushtësinë hidraulike dhe lejojnë lëvizjet normale të tubit duke përfshirë ato të shkaktuara nga zgjerimi termik.

Sistemet Aperto PP3 jane te instaluar në këto vende

ATHÉNÉE PALACE HILTON

Bucarest (Romania)

PELES CASTLE

Bucarest (Romania)

ZAZERKALIE HOUSING ESTATE

Samara (Russia)

HOTEL EUROPA

Bucarest (Romania)

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube