Sistemi i vetë-shuarjes për kullimin brenda ndërtesave.

Aperto PP është sistemi i shkarkimit i përbërë nga tuba, pajisje dhe pajisje për prodhimin e sistemeve të kullimit dhe kullimit.

Aperto PP është një sistem jashtëzakonisht i lehtë dhe, falë copëzimit hidraulik të nënshkrimit, është zgjidhja më e thjeshtë për prodhimin e sistemeve të kullimit.

Aperto PP është prodhuar në përputhje me EN 1451 dhe mund të përdoret për sistemet e shkarkimit me temperaturë të ulët dhe të lartë, sistemet e ventilimit për sistemet e kullimit dhe të shiut brenda ndërtesave civile dhe industriale, spitaleve dhe hoteleve.

Gama e gjerë e tubave, pajisje dhe aksesorë mundëson realizimin e gjithë rrjetit të kullimit, degëve të instalimeve sanitare, kolonave, shpërndarësit të shkarkimeve.

Lehtësi, thjeshtësi dhe besueshmëri

Pesha e lehtë dhe lehtësia ekstreme e instalimit

Pesha e lehtë dhe lehtësia ekstreme e instalimit në vend pa ndihmën e mjeteve të veçanta falë lidhjes së shtytjes. Për më tepër, foleja e shtytjes nuk kërkon përdorimin e zamëve të dëmshëm ose tretësve.

Rezistenca ndaj korrozionit

Rezistenca ndaj korrozionit dhe abrazionit.

Temperatura Extreme

Rezistenca ndaj shkarkimit të përhershëm në temperatura deri në 95 ° C.

Rezistenca kimike

Rezistencë e lartë kimike ndaj substancave të tretura në ujërat e ndotura civile dhe industriale.

nga DN 32 në DN 160

Gamë e gjerë diametrash nga DN 32 në DN 160 mm.

i Përshtatshëm

Gamë e gjerë të pajisjeve të kalimit për kyçje në sisteme të tjera të shkarkimit të tilla si gize, PE, PVC.

QENDRUESHMERIA

Produkti, riciklimi i tij dhe proceset e prodhimit të përdorur bazohen në parimet e Ndërtimit të Gjelbër, në respektimin e mjedisit dhe ruajtjen e burimeve.

Një sistem i përkryer për cdo kerkese

Gama është e përbërë nga gjatësia e tubave nga 150 mm deri në 3 m me një bazament, dy bazamente ose tuba të lëmuar pa baze.

Ajo përmban një zgjedhje të gjerë në pajisje dhe aksesorë që lejojnë konfigurimet nga më të ndryshmet të sistemit.

Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Aperto PP siguron një instalim praktik dhe të shpejtë pa përdorimin e ngjitësve ose veglave të veçanta në sajë të sistemit të bashkimit me priza të përshtatshme.

Forma e veçantë e ngjithes dhe e strehimit të bashkëngjitjes së shtytjes i garantojnë ngushtësinë hidraulike dhe lejojnë lëvizjet normale të tubit duke përfshirë ato të shkaktuara nga zgjerimi termik.

Sistemet Aperto PP jane te instaluar në këto vende

THE ROMANIAN ATHENAEUM

Bucarest (Romania)

DINAMO STADIUM

Bucarest (Romania)

VICTORIA AQUA PARK

Samara (Russia)

GOLF CLUB RIVIERA

Cattolica (Italia)

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube