HDPE

Sistem i Salduar për Dendësi të Lartë.

Aperto HDPE është një sistem i ngjitur i bashkuar i përbërë nga tuba, pajisje dhe aksesore, të përshtatshme për të gjitha llojet e instalimit, të destinuara për të shkarkuar mbeturinat dhe ujerat.

Aperto HDPE është zgjidhja ideale për instalimet mbi tokë, në sajë të rezistencës ndaj dritës UV; dhe nën tokë ose të ngulitura në beton, në sajë të karakteristikave të tij të jashtëzakonshme mekanike.

Një sistem me karakteristika të avancuara

nga DN 32 në DN 315

Gamë e gjerë diametrash nga DN 32 mm deri DN 315 mm, të disponueshme në SDR 26 dhe SDR 33.

 

Rezistencë e lartë kimike

Rezistencë e lartë kimike ndaj substancave të tretura në ujërat e ndotura civile dhe industriale.

i Qendrueshëm

Tubat janë të stabilizuar për të zvogëluar variacionet dimensionale dhe përmbajnë karbon të zi për rezistencën e dritës UV.

Temperatura Extreme

Rezistenca ndaj shkarkimeve me ndërprerje në temperatura deri në 95 ° C. Rezistencë e lartë ndaj temperaturave shumë të ngurtë deri në -40 ° C.

Përshtatshmëri

Gamë e gjerë e pajisjeve të kalimit për kyçje në sisteme të tjera të shkarkimit të tilla si gize, PE, PP, PVC.

QENDRUESHMERIA

Produkti, riciklimi i tij total dhe proceset e prodhimit të përdorura bazohen të gjitha parimet e Ndërtimit të Gjelbër, duke respektuar mjedisit dhe ruajtjes së burimeve.

Një sistem i përkryer për cdo instalim

Gama e gjerë e tubave, pajisje dhe aksesorëve lejon ndërtimin e një sistemi të plotë të shkarkimit, nga degët e instalimeve sanitare, deri te grumbujt e tokës dhe shumëllojshmëria e tokës.

Lidhjet: Lehtësia e instalimit

Falë sistemeve të shumta të bashkimit, Aperto HDPE garanton një instalim të lehtë dhe të gjithanshëm edhe dueto mundësinë e pjesëve të sistemit të parafabrikimit dhe montimin e tyre në vend.

Zgjidhje për të gjitha kërkesat

Valsir mund të furnizojë një sistem të mbeturinave me një degë të ventilimit me diametër 110 mm dhe 160 mm. Kjo është zgjidhja ideale në ndërtesa shumëkatëshe ku faktori i përdorimit të njëkohshëm të pajisjeve sanitare është i lartë

APERTO RAINPLUS

Tubat dhe pajisje të Aperto HDPE janë pjesë përbërëse e Rainplus®, një sistem kullimi sifonik i shiut i projektuar për të arritur performancën maksimale të kullimit me nivelet më të ulëta të akumulimit të ujit në çati.

Sistemet Aperto HDPE jane te instaluar në këto vende

“LA SCALA” THEATRE

Milano, Italy

INTERNATIONAL AIRPORT

Abu Dhabi (United Arab Emirates)

ARZANAH MEDICAL COMPLEX

Abu Dhabi (United Arab Emirates)

MUSÈE DES CONFLUENCES

Lyon (France)

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube