Sistemi v-Rail

Home » Produkte » Sisteme Ngrohje » Sistemi v-Rail

Teknologji moderne për çdo lloj ndërtimi.

Kjo zgjidhje është projektuar posaçërisht për mjediset industriale në të cilat tubi është ankoruar në sipërfaqe me anë të shufrave të veçanta të fiksimit të V-RAIL bërë nga një material plastik dhe të pajisur me biadhesive.

Përdorimi i shufrave të ankorimit rezulton në një instalim jashtëzakonisht të thjeshtë dhe të shpejtë të sytheve të ngrohjes.

Ky sistem mund të përdoret si një sistem industrial i ngrohjes pa panele izoluese duke ankoruar shiritin e fiksimit të gypave V-RAIL02 direkt në pllakën e dyshemesë.

Gjithashtu mund të përdoret si sistem i shkrirjes së dëborës / akullit për oborret, parqet e makinave, fushat e atletikës etj., Ose si sistem në aplikimet gjeotermale.

Karakteristikat e Sistemit V-ZETA