Sistemi V-Enne

Home » Produkte » Sisteme Ngrohje » Sistemi V-Enne

Teknologji moderne për çdo lloj ndërtimi.

Sistemi “eko-kompatibël” i ngrohjes dhe i ftohjes kombinon avantazhet e komponentëve të bëra me materiale natyrore që kursen energji në sistemin tipik rrezatues.

Karakteristikat e Sistemit V-ERRE

Karakteristikat e Panelit Njesia e Matjes V-ENNE
Klasa e Rezistences Classe 200
Tipi Siperfaqes Liscia
Dimensionet e dobishme të panelit mm x mm 1260×600
Hapja minimale e vendosjes mm 50
Trashësia izoluese mm 30
Densiteti kg/m3 270
Forca e kompresimit kPa 200
Rezistenca ndaj zjarrit Euroclasse E
Përçueshmëri termike W/mK 0,049
Rezistenca Termike m2K/W 0,64