Sisteme Gazi

Home » Produkte » Sisteme Gazi

SISTEMET E GAZIT

Zgjidhjet me te avancuara per sistemet e shperndarjes të gazit

Pexal Gas® është rezultat i viteve të përvojës së fituar nga Valsir në prodhimin e sistemeve për gazin e djegshëm në ndërtesat rezidenciale: çertifikatat ndërkombëtare të përftuara gjatë viteve të fundit për Pexal Gas® në Itali, Australi, Zelandë të Re dhe Ukrainë janë dëshmi besueshmërinë dhe cilësinë e sistemit.

Avantazhet e sistemeve me disa shtresa

Rezistencë ndaj korrizonit

Rezistenca totale ndaj korrozionit, materialeve të ndërtimit dhe përbërësve kryesorë kimikë lejon që ajo të përdoret në një shumëllojshmëri aplikimesh, si rezidenciale ashtu edhe industriale.

Zvogëlimi i humbjes së presionit

Sipërfaqja jashtëzakonisht e qetë e brendshme, si dhe parandalimi i formimit të depozitave të tilla si shkalla e limonit, siguron humbje të ulur të presionit edhe me kalimin e kohës.

Barriera kundër oksigjenit dhe dritës

Shtresa prej alumini vepron si një pengesë totale kundër oksigjenit dhe dritës, të cilat në tuba plastikë do të favorizonin në të kundërt rritjen e algave dhe korrozionin e pjesëve metalike që përbëjnë sistemin.

Zgjidhje ideale në zonat që i nënshtrohen tërmeteve

Kjo është zgjidhja ideale në zonat që u nënshtrohen tërmeteve falë pronave të shkëlqyera mekanike si fleksibiliteti dhe kapaciteti për të lehtësuar vibrimet.

Të lehta në peshë.

Tuba janë jashtëzakonisht të lehta në peshë në krahasim me tubacionet metalike: pesha është 1/3 e një tubi bakri të ngjashëm dhe është 1/10 e një tubi çeliku të ngjashëm.

Fleksibilitet i shkëlqyeshëm

Kombinimi i polietilenit dhe aluminit të ndërlidhur garanton fleksibilitet të shkëlqyeshëm kur përkulen (edhe kur priren me dorë) dhe stabilitetin dimensional në afat të gjatë.

Qëndrueshmëria e garantuar prej së paku 50 vitesh

Sistemi ka një qëndrueshmëri të garantuar prej së paku 50 vjetësh në përputhje me standardet e produktit; në këtë periudhë produkti mund të përdoret në presione prej 10 bar dhe temperatura deri në 95 ° C.

Materiale jo toksike

Sistemi përbëhet nga materiale që janë krejtësisht jo toksike dhe certifikohen për transportin e lëngjeve dhe ujit të pijshëm.

Gamë të gjerë diametrash

Gamë të gjerë diametrash nga De 14 mm deri në De 90 mm

Izolim i shkëlqyer akustik

Natyra elastike e polietilenit kryq lidhës lejon thithjen e shkëlqyer të dridhjeve dhe për këtë arsye një izolim të shkëlqyer akustik.

Gamë e gjerë

Gama e pajisje, aksesorëve dhe veglave relative është jashtëzakonisht e gjerë dhe lejon të përmbushen të gjitha kërkesat. Pajisjet janë të disponueshme si në metal ashtu edhe në teknologji polimer për të mbuluar aplikimet e ndryshme të sistemit.

Zgjerimi i ulët termik

Zgjerimi termik është përafërsisht 8 herë më i ulët se gypat e të gjitha plastikës dhe është i ngjashëm me zgjerimin e tubave metalikë.

QENDRUESHMERIA

Produkti, riciklimi i tij dhe proceset e prodhimit të përdorur bazohen në parimet e Ndërtimit të Gjelbër, në respektimin e mjedisit dhe ruajtjen e burimeve.

Gama më e gjerë në treg

Gama është e përbërë nga tuba në gjatësi të drejtë 5 m në diametra nga 16 në 75 mm, në spirale prej 100 m deri në diametër 32 mm dhe në mbështjellësa 50 m me një mbulesë të valëzuar që është i rezistueshem ndaj flakës dhe anti UV deri në diametrin 26 mm .

Multipress

Pajisjet Valsir në bronz quhen “multipress” në atë që përshtaten me profilet e ndryshme që përdoren më gjerësisht në treg. Kjo prerogativ paraqet një avantazh të jashtëzakonshëm: drejtuesit mund të përdorin pajisje revolucionare multixpress Pexal Gas® të prodhuara nga Valsir pavarësisht nga lloji i pajisjeve në posedim të tyre.

PRESSING PROFILE H, U

PRESSING PROFILE TH

Lidhje e lehtë dhe e sigurt

Lidhjet e sistemit Valsir Pexal Gas® kryhen lehtë dhe në mënyrë të sigurtë me disa veprime të thjeshta.

Pajisje Pexal Gas® janë të diferencuara nga pajisjet për transportin e ujit në atë që mbajnë mbishkrimin “Gaz” në mëngë dhe unazat o janë ngjyrë të verdhë, posaçërisht për këtë lloj instalimi.

Pajisje Pexal Gas® garantojnë rrjedhje të menjëhershme në rast shtypje të pasaktë; prandaj, në rast të shtypjes së dobët, gabimi mund të identifikohet menjëherë, duke garantuar një instalim të lehtë dhe të sigurt.

Mëngët çelik inox kanë katër vrima në fund që lejojnë hidraulikun për të verifikuar se tub është futur plotësisht.

Një vulë e veçantë në teflon në fund të montimit parandalon kontaktin mes bronzi dhe alumini i tubit, duke shmangur kështu korrozioni galvanike.

E Përshtatshme me Sistemet e tjera

Pexal Gas® siguron përputhshmëri të plotë me sistemet e tjera të tubave.

Pajisjet dhe aksesorët e veçantë të kalimit lejojnë që pajisjet ekzistuese të bakrit të jenë të lidhur me tubat multilayer Valsir me lehtësi ekstreme.

Pexal Gas® siguron përputhshmëri të plotë me sistemet e tjera të tubave

Pajisjet dhe aksesorët e veçantë të kalimit lejojnë që pajisjet ekzistuese të bakrit të jenë të lidhur me tubat multilayer Valsir me lehtësi ekstreme.

Sistemet PEXAL GAZ te Aperto jane te instaluar në këto vende

CHAFFERS DOCK

Wellington (New Zealand)

TORRI CAMUZZI

Pescara (Italy)

I NAVIGLI

Padova (Italy)

PURPAN HOSPITAL

Tolosa (France)

Cilësi e Çertifikuar

Ky rang prodhohet sipas standardeve evropiane EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të çertifikimit.

 

Mbeshtetje Teknike

Aperto Shpk ofron mbështetje të plotë gjatë fazës së planifikimit dhe në vend, në sajë të një zyre teknike të klasit të parë e përbërë nga një ekip inxhinierësh me përvojë, të aftë për t’u marrë me kërkesat më komplekse të sistemit.

Shiko Videot Tona
Abonohu ne kanalin tone ne Youtube