Pileta

Home » Produkte » Pileta

Sifoni Valsir : Zgjidhje të performancës së lartë

Me integrimin e tubave të kullimit, Aperto propozon një gamë të gjerë të zgjidhjeve të reja dhe të patentuara të përshtatshme për çdo nevojë dhe lloj instalimi.

Sifoni i ulur T-58, për shembull, me lartësinë 58 mm, është zgjidhja ideale për instalimet me densitet të ulët ose lartësi të kufizuar, duke siguruar efikasitet maksimal të kullimit dhe në sajë të rojes së dyfishtë hidraulike ka një kapacitet prej kundra erërave më të larta se rregullat.

Sferat e sifoneve dhe puseve janë të pajisura me një sërë grilash tërheqëse dhe inovative.

Karakteristikat

Gama e plotë

për të kënaqur të gjitha llojet e instalimit

Modele të veçanta

për instalime me lartësi të ulët (sifoni T-58)

Sisteme të plota

i përbërë nga sifone dhe fletë hidroizoluese

Funksional dhe inovativ

Dizajn funksional dhe inovativ

Modelet e aksesueshme

Disponueshmëria e modeleve plotësisht të aksesueshme

I Përshtatshëm

me të gjitha llojet e sistemeve të tubave në treg

Trap T-58

Zgjidhja ideale në instalimet ku thellësia e destinuar për instalimin e sistemit është e kufizuar

Një gamë e plotë për të gjitha kërkesat

Siphonfoni WC dhe sifoni bide, Siphon lavaman, Sifon dushi,
Sifon Vaskë, Sifon lavatrice dhe sifon pjatalarëse.

Pileta per WC

Pileta per Vaske

Pileta per Lavamane

Pileta Dushi

Ventilator: radiator diafragmë

Një nga faktorët vendimtar për funksionimin e duhur të sistemeve të shkarkimit është ventilimi i duhur i tyre.

Ventilatori është diafragma që plotëson këtë kërkesë edhe kur nuk është e mundur të vazhdohet me ventilim në çati.

Linja: sifoni i dushit

Valsir paraqet brenda një sistemi të thjeshtë dhe efektiv për të bërë dushe në dysheme.

Përbëhet nga një trup sifoni kryesor dhe një gamë të gjerë grilash të disponueshme në madhësi të ndryshme, sistemi lejon të realizojë dushe dyshemeje me madhësi të ndryshme.

T-58 Pileta e prodhuar nga Valsir është zgjidhja ideale në instalimet ku thellësia e destinuar për instalimin e sistemit është e kufizuar, për shembull në punët rinovuese.

Kur përdorni Piletat T-58 nuk ka nevojë të krijoni hapësirë në pllakën e dyshemeve për të strehuar piletat.

Zgjidhje e veçantë për piletat e dushit

I përshtatshëm me të gjitha piletat e dushit me diametër 90 mm, ai garanton performancë të lartë edhe në kombinim me zgjidhjet më moderne dhe me dizajn.

Lartësia e Piletes vetëm 58 mm

Lartësia piletes vetëm 58mm, duke përfshirë edhe kokën.

Shkalla e rrjedhjes prej 200%

Fluksi i dyfishtë në krahasim me produktet tradicionale, (në përputhje me standardin EN 274), shkalla e rrjedhjes prej 48 l / min lejon përdorimin me koka të dushit me presion të lartë.

Rezistencë e lartë ndaj erërave

Rezistencë e lartë e erërave (700 Pa), shumë më e lartë se ajo e kërkesave standarde (400 Pa në përputhje me EN 1253).

Rrethi i dyfishte hidraulik

Disponueshmëria e fletëve 1200×1800 mm;

Prania e mbështetjes së grilës me lartësi të rregullueshme  për instalimet nga 85 në 150 mm.