Tropea S

Home » Produkte » Kaseta & Pllaka WC » Tropea S

Revolucioni i Heshtjes

Inovacioni teknologjik, vëmendja ndaj detajeve dhe kontrolli i vazhdueshëm i cilësisë së kombinuar me dëshirën për të siguruar ata që zgjedhin besueshmërinë dhe sigurinë. Këto janë themelet që gjithmonë kanë udhëhequr projektimin dhe prodhimin e kasetave Valsir gjatë viteve.

Tropea S paraqet një risi absolute në skenën ndërkombëtare, një produkt i fundit dhe i ri: kaseta e parë e shpëlarjes, e projektuar për të zvogëluar zhurmën gjatë përdorimit.

Nga zemra e njohurive tona në sistemet akustike

 

Përvoja Valsir në sistemet silencioze te shkarkimit PP3, Triplus ®dhe Silere ® ka bërë të mundur arritjen e përsosmërisë edhe në sistemet e kasetave, duke shtuar përparësitë e shumta të Tropea S, madje edhe qetësinë.

Tropea S është në të vërtetë kaseta e parë në botë e realizuar me materiale plastike izoluese.

Brenda laboratorëve të Kërkimit dhe Zhvillimit të Valsir është zhvilluar një përbërje plastike e veçantë, recetë unike e Valsir, me qëllim që kutia e kasetes të heshtë të vendoset në enë.

Testet laboratorike tregojnë se me Tropea S zhurma e perceptuar është 5 herë më e ulët se sa kutitë e kasetave të zakonshme në treg.

Qetësi pa kompromis edhe në komponentët e brendshëm

Komponentët e brendshëm të Tropea S janë certifikuar në Institutin prestigjioz Fraunhofer të Shtutgartit, në përputhje me ISO EN 3822 Klasa I.

Tropea S është i vetmi rezervuar në mur në treg me një valvulë notimi dhe një valvul ndalimi i çertifikuar në krye të kategorisë sa i përket zvogëlimit të emetimeve të zhurmës.

Jo vetëm performanca e lartë mekanike, por edhe performanca e shkëlqyer akustike.

Avantazhet e Zgjedhjes Tropea S

Kasetë me material inovativ

Materiali i kasetës është i dizajnuar për të siguruar një absorbim të lartë të vibracioneve akustike.

Shkathtësi ekstreme e tipit të aktivizimit

Shkathtësi ekstreme e tipit të aktivizimit: mekanike, pneumatike, elektronike, elektronike dhe mekanike, ose mekanike dhe pneumatike.

E përshtatshme me të gjithë vendet

Patentuar nga Valsir, valvula me rrymë garanton pastrimin e të gjitha llojeve të pan, duke përfshirë pans Rimless.

Rezistent ndaj ndryshkut dhe smërçit

Materialet e valvulës së zbrazjes dhe valvulës notuese parandalojnë formimin e ndryshkut dhe smërçit.

100% Para Montuar

Kaseta shitet 100% e para-montuar për të shpejtuar dhe thjeshtuar instalimin në vend.

Certifikuar sipas ISO EN 3822 ISO EN 3822

Komponentët e brendshëm të Tropea S janë të certifikuara sipas ISO EN 3822, në klasën silencio I, në 3 dhe 5 bar.

Perputhje me EN 681 / WC

Të gjithë komponentët e kasetes përputhen me EN 681 / WC, një garanci për cilësinë e tyre të pashoqe dhe rezistencën ndaj agjentëve kimikë.

Instalim super i thjeshte

Montimi i rrymës për lidhjen e ujit thjeshtëson instalimin e kasetës.

Video

Zbuloni se sa e lehtë është montimi dhe çmontimi i
kasetës së ujit WC Tropea S.

VALVE BURIMORE

Është bërë tërësisht nga teknologji polimer dhe është pajisur paraprakisht në cisterna për ta bërë instalimin më të lehtë dhe më të shpejtë; sistemi përfshin gjithashtu një pajisje të mbylljes të qasshme për të garantuar gjithmonë performancë të përsosur.

VALVOLA E FLOTEVE

Projektuar dhe prodhuar për të garantuar besueshmërinë maksimale në të gjitha situatat, ai përballon presionin e ujit deri në 30 bar. Filtri i aksesueshëm i brendshëm dhe mungesa e një lejojnë një mirëmbajtje të lehtë dhe garantojnë një nivel të shkëlqyer heshtjeje. Është certifikuar në përputhje me EN 14124.

VALVULA E DALJES

Rezistenca ndaj smercit dhe ndryshkut dhe e komponentëve të saj, vetë-rregullimi në pans WC të pranishëm në treg, dhe blends e vulave që rezistojnë ndaj efektit korrozioni me kalimin e viteve, e bëjnë atë valvula më të besueshme në treg.

SIGURIA

Pajisja garanton pozicionin e përsosur dhe mbrojtjen e komponentëve të brendshëm gjatë trajtimit të depozitës derisa të instalohet pllaka e kontrollit.

Shumëllojshmëritë e instalimit të Tropea S

Pavarësisht nga lloji i instalimit, Tropea S është zgjidhja ideale. Gama e gjerë e kornizave, aksesorët në dispozicion dhe zgjidhjet teknike të miratuara brenda depozitave garantojnë fleksibilitet, shpejtësi dhe përshtatshmëri për të gjitha llojet e mureve dhe kërkesat e instalimit.

TROPEA S NË MURET MASONERI

Projektuar për instalim në mure me trashësi të reduktuar të bërë prej tullave ose druve.

TROPEA S FIXSYSTEM

Përfshin një kornizë të galvanizuar të fletëve që do të përdoret tek muri në rrotullime murature me trashësi të reduktuar.

TROPEA S BLOCK S90

Është e pajisur me një kornizë çeliku të pikturuar e projektuar për instalim në mure të lehta (pllaka, druri).

TROPEA S BLLOK I LIRË I QENDRUESHËM

Ky është kuadri më fleksibël i gamës së tërë. E bërë prej çeliku të pikturuar, është projektuar për instalime në muret e suvasë ose në muret e përziera.