Kaseta & Pllaka WC

Home » Produkte » Kaseta & Pllaka WC

KASETA & PLLAKA WC

Kasetat e ekspozuara në mur.
Teknologjia dhe respektimi i mjedisit.

Prodhuar në standarde të larta teknologjike dhe estetike, depozitat e Valsir janë të disponueshme në versione të ndryshme: ekspozuar, çift i ngushtë dhe në mur.

Shumë vëmendje i është kushtuar karakteristikave të kursimit të ujit të secilit tank: Valsir prodhon një gamë të cisternave që gjenerojnë një vëllim të rreshtuar prej vetëm 4.5 l; është gjithashtu e mundur me butonin e dyfishtë të rrafshët në modele të tjera për të zgjedhur volumin sipas nevojës, duke shmangur humbjen.

KASETAT E PERSHTATURA NE MUR

TROPEA S

Teknologjia Valsir në sistemet e shkarkimit plotëson materialin Triplus, një sistem të shkarkimit të papërshkueshme nga zjarri. Rezultati është një kasetë me performancë të shkëlqyer akustike!

WINNER S

Winner S krenohet me teknologjinë më të përparuar në tregun global.

CUBIK S

Fleksibilitet dhe silencioz.

PLLAKA KONTROLLI

Gama e Valsir e kasetave i plotëson kërkesat estetike të tregut falë dizajnit dhe materialeve të rafinuara të pllakave të kontrollit.

PLLAKA TE DIZAJNUARA

Linja Valsir e pllakave të kontrollit është pjesë e një projekti të lançuar nga Valsir i dedikuar për kanalin e shpërndarjes dhe përfshin mbi 250 modele të prodhuara duke përdorur materiale novatore dhe të rafinuara.

KONTROLLI

Kjo zgjidhje është projektuar posaçërisht për mjediset industriale në të cilat tubi është ankoruar në sipërfaqe me anë të shufrave të veçanta të fiksimit të V-RAIL bërë nga një material plastik dhe të pajisur me biadhesive.

ARIAPUR

Sistemi i ri Ariapur është zgjidhja ideale për të siguruar rinovimin e ajrit brenda banjove.

CORALLO

Karabina e jashtme e cila, në sajë të linjave të pastra dhe instalimit të thjeshtë, përshtatet në mënyrë diskrete në cilindo mjedis të banjës.

ATLANTA

Mundesi te ndryshme instalimi.

PERK

Thjeshtë dhe e besueshme.

MIDA

Thjeshtësia maksimale.

MUREX

Ideale për instalim të nivelit të lartë.